WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Podcasting not work in all browsers (4 posts)

  1. photoJoe
    Member
    Posted 5 years ago #

    My first podcast using [Plugin: Podcasting] works in firefox but not safari on the mac - it loads a jpg that is part of my blog?

    Also Works in IE7 but not in Firefox on Vista.

    How do I get it working across all browsers, any help appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/podcasting/

  2. cavemonkey50
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello photoJoe,

    I'm a little confused as to what is not working across the browsers. Is the interface to add a podcast on posts, the podcasting feed, or the audio / video player? You mention an image appears as well. Where are you seeing this image and can you point me to a page where I can see this myself?

  3. photoJoe
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry cavemonkey for the delay in getting back to you.

    It is not a 'live' site at the moment and my test podcast post is at: http://www.digital-works.co.uk/new2/?p=41. It is the audio player in the blog that I have tested (I have yet to test it actually works as a podcast).

    the podcast interface looks the same across all browsers, but when I click to play the track in the blog in safari on the mac & in Firefox on Vista it loads the the image you see above the play button in the blog (http://www.digital-works.co.uk/new2/wp-content/uploads/2008/11/countertext081.jpg).

    Hopefully that makes some sense.

  4. cavemonkey50
    Member
    Posted 5 years ago #

    Looking at your HTML, it looks like you have the player wrapped in a link to that image. Check your post edit screen to see if there is a link around [podcast].

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic