WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

plugins on localhost not working (4 posts)

  1. darren hibbs
    Member
    Posted 4 years ago #

    I m running wp 2.8.4 on my localhost using WAMP and all the tuning up is working great, However when i install some plugins they do not function after activating?

    Would this be because its being used on my localhost? or is it something i have not done correctly?
    however i am an average coder in php and it all seems right?

    plugins i am having problems with are the lightbox2 plugin with the attribute set to

    rel="lightbox"

    and the get-log-in plugin which once activated should be able to press the ctrl & E and bring up the stealth log in box? but none of the above works?

    I have built my theme to allow wordpress plugins and widgets and i have added the <?php wp_head(); ?> in the header.

    It is driving me crazy and was wondering if any1 else have come across a similar problem and might be able to give me some helpful advice.

    Thank you in advance.

  2. Nutrawee
    Member
    Posted 4 years ago #

    Use mozilla fire fox + fire bug to check that jQuery is collectly loaded

    I think there are some errors.

  3. darren hibbs
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok i will do, will post back once i done so.
    Thanks

  4. darren hibbs
    Member
    Posted 4 years ago #

    well i got the lightbox working now but having problems still with the login box. Regards

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic