WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Plugins break dashboard functionality (7 posts)

  1. babybookworm
    Member
    Posted 5 years ago #

    I upgraded my blog and another blog to 2.7. I'm running the same plugins on both blogs, and the plugins show as compatible with 2.7 in the WordPress list. However, several of the plugins, on my blog, when activated break the Dashboard. At that point, everything on my Dashboard disappears except the QuickPress posting option. When I look at settings, all of the others are still checked--they just don't appear. The Dashboard appears blank except for the quick posting option. Clearly there's some issue with my blog that's causing this but I can't think what it could be, since the install is exactly the same.

    Any thoughts?

  2. babybookworm
    Member
    Posted 5 years ago #

    No one is able to help? I continue to experience this problem...

  3. Esme2006
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have the same problem, posted the question and did not get an answer too.
    I hope someone can help us.
    So let's keep it up.

  4. mikey1
    Member
    Posted 5 years ago #

    The only way to resolve this issue that I know of is to de-activate pulgins one at a time to see if one of them is causing a problem.
    hope you find it.
    mike.

  5. preston.bg
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've got a fresh 2.7 install, default theme and no extra plugins.

    Simply activating the bundled Akismet plugin causes this dashboard problem for me.

  6. babybookworm
    Member
    Posted 5 years ago #

    The thing is, I do know which plugins causes it (and it's more than one), but it's plugins that work fine on other installs of WordPress 2.7 and are even on the compatible list, so apparently it's something in particular with my blog but I wish I knew why.

  7. missmoxie
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having a similar challenge with 2.7.1 and Akismet. I only found one other person with the issue. If anyone has a solution, please let me know.

    Update: Upgrading all your plugins to the most current version, in my case Podpress was the culprit, and then activating Akismet should help. It fixed it for me. Good luck!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic