WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Plugin[Admin Management Xtended] appears not to be active. (9 posts)

  1. tommytx
    Member
    Posted 2 years ago #

    The plugin says activated ok.. but I do not see all the new drop downs at the top of the screen all the old controls are still on the left side of the page... what am I doing wrong?

  2. Alphawolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    So you don't see any of the icons/sort options here http://www.yourdomain.com/wp-admin/edit.php ?

  3. tommytx
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I activated.. it said activated ok... but absolutely nothing changed... I have seen it installed on other sites and it gives nice drop down menus across the top... I got none of this.. is there something else I need to turn on... or is there a license required.

  4. Alphawolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nope, it's open source and free. ;)

    Can you send me an admin login so I can have a look at it myself? scripts (at) schloebe (dot) de

  5. zipwork
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi is the problem solved? I've got the same problem.
    Anyone can help?

  6. joo-joo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    WP3.2.1, default theme Twenty Eleven 1.2, all other plugins deactivated.
    I am sorry, but I must prove it is not working.

    The result is: no drag/drop, no icons (only text links in new column - no action onclick). Numeric page-order I can see (and change), but there is no possibility to save it. FireFox6+, IE8+ the same results. The javascript is broken: ame_ajax_set_visibility is not defined, etc.... messages.
    With best regards, Joo

  7. Alphawolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you send me an admin login so I can have a look at it myself? scripts (at) schloebe (dot) de

  8. joo-joo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Alphawolf,
    I am very sory, everything works fine. The reason of the reported strange behaviour was a bad setting of file permissions. A week ago, I changed my webhosting provider and the new one has a very peculiar default setting of folders/files uploaded via FTP (very restrictive) - and THAT was the reason. I am not sure which files/folder were crucial for it (changed recursively). Perhaps it will be useful for other people, too.

    Thank you for your time, it's very nice plugin, indeed.
    With best regards, Joo

  9. Alphawolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    No reason to be sorry, joo-joo. Glad it's working now. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic