WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Youtube with Style
Blank Site when v8 is Enabled (23 posts)

  1. c0re
    Member
    Posted 3 years ago #

    Recently saw that there was an update for YouTube with Style from v7 to v8. I upgraded the plugin and activated it only to find a completely blank site with literally no code being thrown at the browser from the web server.

    It did not result in a 500 error either, literally just resulted in... Nothing. Disabling the plugin solves the issue and I rolled back to v7.

    I do have WP-Minify and WP-Supercache installed.

  2. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    i will have a look into this, im currently running the plugin on 3.0.4 and 3.1 without any issues, i will have to install wp-minify and wp-supercache to debug it.

  3. LahoreMela
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, i am also having this problem. Getting blank page.

  4. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    what version of wordpress are you running and are you running a caching plugin as well?

    what other plugins do you have running.

    also what ver of php.

  5. LahoreMela
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am running Version 3.0.4
    And now i upgraded your plugin again 8.2 and still having same problem.

  6. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    i am trying to duplicate this blank page issue, but everything seems up to par on my end.

    do you have curl and simplexml extensions in your php5?

    also what other plugins do you have activated.

    you might wanna put on WP_DEBUG in your config file so i can see exactly whats the issue.

    thanks

  7. LahoreMela
    Member
    Posted 3 years ago #

    Is it possible that i can get back the old one plugin. Coz old plugin was working fine. So can you please give me the old one.

  8. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Chris, mine is also broke. When I activated the plugin, my whole WP 3.0.4 crashed with the following error:

    Catchable fatal error: Object of class SubPage could not be converted to string in /home/overword/public_html/wp-includes/classes.php on line 277

    Currently, all video content on my site is down hard. Can you roll back to the previous version?

  9. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Actually, I had a copy of v7, so I've rolled back manually. Please do keep us posted on this.

  10. c0re
    Member
    Posted 3 years ago #

    LahoreMela, here is a link to v7 for the time being:

    YouTube With Style v7

    I clear out that directory frequently so get it while it's still hot :-)

    Chris,

    Since your plugin is on one of my production sites, I don't want to mess with it too much, but I'll get you as much info as I can about the hosting environment as soon as I get the chance.

    Cheers,
    Corey

  11. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    i just went through some bug fixing, and made another update,if you have another wordpress site somehting not live just a test site, could you install it, give it about 5-10mins for the codex to update.

    it should fix those pesky issues people were dealing with.

  12. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Pesky like my site crashing? :D I keed, I keed!

  13. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    so it works now?

    let me know so i can continue to figure this out.

    8.5 is the latest version that should work.

  14. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yep, first test is good. 3.0.4 with YTWS 8.5

    http://flmediasolutions.com/test_blog/?p=1

  15. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Scratch that. I just ran it on my production site, and it crashed again. I didn't get the error message, since I had to do an immediate roll back.

  16. pixelmac
    Member
    Posted 3 years ago #

    Version 8.6 does not work while NextGen Gallery is enabled.
    Moved back to version 7, working now.

    Have a look if you like, and I can make some tests with you if you want to:
    http://olgakirnos.com/video/

    Best

    Dan

  17. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    I also have NextGen gallery running. Core, LaHore, what about you guys?

  18. c0re
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've also got NextGen running which I use extensively. Never used Core or LaHore, however.

    Maybe NextGen is the compatibility culprit here? Never would have guessed, but it's possible.

    Cheers,
    Corey

  19. Chris McCoy
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    finally figured it out, it was a duplicate variable causing an issue with nextgen, made a more custom variable so it doesnt interfere.

    8.7 will be added to the codex in about 5-10 mins.

    please let me know if any other issues come forward.

  20. VermilionDL
    Member
    Posted 3 years ago #

    Awesome, thanks Chris!

  21. pixelmac
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Chris,

    Waiting for 8.7, great news.
    Happy my comment helped you track down that bug.

    You provide great support, thank you !

    Dan

  22. pixelmac
    Member
    Posted 3 years ago #

    Dear Chris,

    Youtube with Style Version 8.7 works like a charm with NextGen.

    Thank you again.

    Dan

  23. kalypso
    Member
    Posted 3 years ago #

    i'm using 8.7 but it doesnt fetch thumbnails,

    even when its set to do it automatically in the preferences.

    I have an .htaccess file set to use php 5
    and a php.ini file set to increase max file size... but otherwise my site is standard.

    im using version 3.0.5 of wordpres.

    Might revert back to Ver 7 tommorow if no solution comes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic