WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Plugin Admin Error after Upgdate (17 posts)

  1. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    Below is what I got in the admin panel of my Plugin page after I hit update Plugin...

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'yarpp_settings_link' was given in /home/XXXXXXX/public_html/wp-includes/plugin.php on line 166

    while this is what I've seen below each Plugins...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/XXXXXXX/public_html/wp-admin/plugins.php on line 437

    The "Activate" "Delete" and etc is gone.

    Please help!

    Thanks!

  2. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same issue here...running WP 2.8.2

    I was, however, able to select the plugin and deactivate it. Once deactivated, everything went back to normal.

    I would like to continue using the plugin, though, so hopefully there will be a fix available shortly!

  3. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    hoping to fix this asap!

  4. bhelms
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same issue here. Had to deactivate until this issue is fixed.

    @jascanio I noticed you said you were using WP 2.8.2. You REALLY need to upgrade to 2.8.4, right now your site is vulnerable to the new worm that is hitting WordPress http://bhnet.me/2h

  5. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    thanks for the info bhelms!

    yes and I'm using 2.8.4

  6. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    @bhelms -id LOVE to but so far my host, Media Temple, has not made that version available via their one-click install interface.

  7. marcfuller
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same issue as the OP here, too. Embrace teh suck!

  8. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    Wow! That was fast!

    Thanks YARP!

  9. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    Did something happen that i missed? I am not seeing any updates....

  10. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    Check your WordPress Plugins Admin Panel Version 3.0.13 is now available.

  11. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just did...nothing.

  12. marcfuller
    Member
    Posted 4 years ago #

    3.0.13 - Fixed the issue that I shared with OP. Now conflicts with Featured Content Gallery.

    Wish I could go back to the earlier version.

  13. rewai1
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for this. All sorted.

  14. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    Unfortunately the plugin update option is not showing up in my admin area (currently working fine for other plugins, however).

  15. jascanio
    Member
    Posted 4 years ago #

    Well, bit the bullet and did a manual upgrade, sans-Media Temple. Oh, and now the Plugin option is back! Woo hoo!

  16. Hi all— yes, I fixed this immediately last night an hour after pushing 3.0.12. I guess using the beta builds were a good idea after all... I apologize for the initial confusion.

    In other news, @MarcFuller, what conflict is this? Could you start another thread for it?

  17. jamirdesign
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi mitchoyoshitaka, thanks for the great plugins!

    More power!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic