WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Link in "default if no results" gets broken (4 posts)

  1. Andrey "Rarst" Savchenko
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am trying to show link (to my taking suggestions page) if no related posts are found. When I update options backslashes are inserted before quote marks and it breaks resulting link.

    Thanks in advance. :)

  2. @Rarst - Please check the new version of the plugin, 2.0.5. I've tested a fair deal locally and believe this deals correctly with quotes.

    mitcho

  3. Andrey "Rarst" Savchenko
    Member
    Posted 5 years ago #

    Installed 2.0.5, but still getting same problem. :( Any info on my setup I might provide to help look into it?

    Here is what I get after saving options:

    <ul><li>No related posts found. If you want more post like this one <a href=\"http://skribit.com/blogs/www-rarst-net\">make a suggestion on my Skribit page</a>.</li></ul>

    After saving few times there are whole bunches of slashes.

  4. @Rarst — Hm, I'm sorry that didn't work for you. If you could please email me I can make a special debug version which tries a few different things and hopefully I can help resolve this issue for you.

    mitcho

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

  • RSS feed for this topic
  • Started 5 years ago by Andrey "Rarst" Savchenko
  • Latest reply from mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
  • This topic is not resolved
  • WordPress version: 2.6