WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MailPoet Newsletters
[resolved] [Plugin: Wysija Newsletters] Read More Online link In newsletter Giving a blank page (5 posts)

  1. dekzgimutao
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Sir Read More Online link In newsletter Giving me a blank page, After sending all of the contents are giving it clear and well but when I simply click the readmore link it doesn't redirected to the post even in dashboard area when I click the view link of the newsletters It shows a blank page. Help Sir Please.

    Thanks and God Bless,
    Dexter Gimutao

    http://wordpress.org/extend/plugins/wysija-newsletters/

  2. Ben
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Dexter,

    We might need to get an access to your site in order to help you out on that one.
    Can you create a support ticket on our support site?
    http://support.wysija.com

    This way we will be more comfortable helping you out.

    Cheers,
    Ben

  3. dekzgimutao
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Sir Ben,

    Thanks for your response I've created a ticket on the given link Sir.

    Thanks and God Bless

  4. the1after909
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having this same problem When I create an automatic newsletter and test it, all the links work and show the short URL and "read more" link work but in the email that gets sent out all the links area very long string and only show a blank page... example

    Please, is there a solution or am I overlooking something,
    tia,
    John.

  5. Ben
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello John,

    Thanks for providing the url, it helps to understand, I checked and firebug returns a 414 http errors URI too long, see attached screenshot : http://support.wysija.com/files/2012/09/url_too_long_server_config.png

    I think you can solve that by changing some parameters in your server.
    Maybe you have a security plugin causing that or an htaccess rule or even some security module I'm not aware of.
    Check your site's plugins see if there is any you suspect to cause this error and if you don't find anything get in touch with your host they will surely know what to do with that.

    Cheers,
    Ben

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic