WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WPeMatico
Post title links to source not working (4 posts)

  1. LauraC
    Member
    Posted 3 years ago #

    Love this plugin, it's fabulous. It's pulling the posts in exactly as I hoped and really easy to set up. One problem - I wanted the post title to link to the source and I can't seem to make that happen. This is at http://lakeviewchristiancenter.com and I'm pulling in the sermons from a separate WP install.

    I have the box for "Post title links to source" checked, but it doesn't seem to be working. I also tried enabling a post template:
    {title}
    {content}

    That didn't do it either. Anyone else having this problem? Or have you had any compatibility problems with Studiopress' Genesis themes?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpematico/

  2. amplifiedshock
    Member
    Posted 2 years ago #

    Does anyone know the fix for this?!

    I am experiencing this problem with both WPeMatica and WP-o-Matic.

    The theme I'm using is Thematic.

    Any help would be MUCH appreciated!

  3. msmarian
    Member
    Posted 2 years ago #

    . . .i am having this problem too now. I want to link the title of the posts to the source site but it is not working.

  4. woccax
    Member
    Posted 2 years ago #

    noticed the same problem recently, but it seemed to work occasionally ...

    - woccax

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags