WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: WPaudio MP3 Player] Browser problem (8 posts)

  1. indiepixelpusher
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello, I tested several audio plugins but this one is by far the best, whether it is in ergonomics or in design. But I have a problem...
    It works on safari but not on chrome and I do not understand the problem... Is it a known bug ? If you have tricks, don't hesitate.
    Thank you,
    R/.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpaudio-mp3-player/

  2. cogdog
    Member
    Posted 4 years ago #

    This is of zero help (and I hate it when people say it to me)... but I just installed it on my blog, and it is working fine in Chrome (Mac OS).

  3. michaelandrews
    Member
    Posted 3 years ago #

    I can confirm that it doesn't work on my Chrome (Mac) 5.0.375.127. It does work on Safari (Mac). I'm going to try it on my work PC tomorrow in IE (Windows) and Chrome (Windows).

  4. DesertSun
    Member
    Posted 3 years ago #

    It works for me in Chrome and Safari on Windows XP, but I can't get it to play using Firefox. I have it working on another site in Firefox, but on the site I'm working on now. I can't get it to play. It also works for me using Safari on a Mac. Any ideas why it would work on one site, but not another site using the same browser?

    I have these other plugins installed, could there be a conflict?

    - Simple Video Embedder
    - YouTube mp3

  5. michaelandrews
    Member
    Posted 3 years ago #

    Figured it out, at least for me. It also wasn't working on my Chrome (Windows) browser here at work.

    I have Kill-Flash installed as a browser extension. I had to white-list my own site for it to show up.

    Funny how the author says "deactivate that lame Flash player" on the site for the plug-in but it turns out it's just another Flash player.

  6. DesertSun
    Member
    Posted 3 years ago #

    I don't have Kill-Flash install on my computer. I checked it using Firefox on a Mac and it doesn't work on that either. But, I have it working on other sites using the same hosting. Why would it be specific to this one site I have?

  7. cybacolt
    Member
    Posted 3 years ago #

    too be clear - the author wasnt lying. i've looked at the code, and it is indeed attempting to use HTML5 audio... BUT, if it fails, it falls back to Sound Manager 2, which has a flash engine...

  8. yesfree
    Member
    Posted 3 years ago #

    @ Cybacolt does it mean we're not getting any update from Tood sooner.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic