WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP YouTube Lyte
[resolved] Since few days it simply doesn't show anything (24 posts)

  1. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    just the links below the big blank space, if i set it to show the links. Andproduces something like that in the code:

    <div class="lyMe" id="WYL_CBfMkqjGFkU" style="width: 640px; height: 360px;"><noscript><a href="http://youtu.be/CBfMkqjGFkU"><img src="http://img.youtube.com/vi/CBfMkqjGFkU/0.jpg" alt="" width="640" height="340" />Watch this video on YouTube</a> Embedded with WP YouTube Lyte.</noscript></div>

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button.]

    Is this something with my site, with the plugin or with youtube?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-youtube-lyte/

  2. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, it doesn't work in FireFox 11.0 (2 or 3 days ago it worked, there was not any upgrade or update these days). In IE and Opera it works fine... What the...

  3. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hi nocotytato;
    i'm on firefox 11 as well and all continues to work ok for me.

    can you:

    1. go to this page on my blog and check if the videos are (in)visible there?
    2. provide me with the URL of your blog (here or via futtta at gmail dot com) so I can test there?

    we can crack this problem, i'm sure! ;-)

    frank

  4. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    On your page this works fine. Could you go to the page on my blog? http://nocotytato.org.pl/o-zyciu/jak-sie-to-wszystko-zaczyna/
    Could you check this on FF and on IE or Opera?
    Thnx...

  5. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    The funny thing is, that in FF IE Tab I can see the movie on my page... It's really strange!

  6. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hmmm, you seem to have a number of external resources that load very slowly, probably blocking your DomContentLoaded and Load events (both of which are used by WP YouTube LYte to trigger rendering). I'll run some tests tomorrow-morning to try and help you isolate the culprit!

  7. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks in advance ;-)

  8. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hi nocotytato;
    I ran 3 tests from webpagetest.org, with ie9, chrome and firefox. you can see the results here:
    http://www.webpagetest.org/result/120414_F8_3YVBX/ (ie 9)
    http://www.webpagetest.org/result/120414_Q1_3YVBY/ (chrome)
    http://www.webpagetest.org/result/120414_95_3YVC2/ (firefox)

    in all 3 browsers downloading and rendering takes a huge amount of time, with an server error on wp-mail.php (on your server).
    k.
    in general (not taking into account wp youtube lyte) i would advice you to at least install a caching and optimizing plugin such as w3 total cache or as an alternative the combination of wp super cache + autoptimize. next up I would consider removing some of the 3rd party widgets you have on your site, these slow things down a bunch as well.

    considering the wp youtube lyte problem; it does not occur when I don't load the nk.pl stuff (a polish facebook-like site for which you have a widget I guess?). So I would expect the problem to have started either when you added that to your site or after nk.pl made some changes to their code?

    hope this helps!
    frank

  9. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I did some tersting as well this bight. I tried to switch off some plugins, to clear cache and so on. Finally WP YouTube Lyte works fine on all pages, but on pages with it another plugin doesn't work. It's sidebarTabs - an accordion on the sidebar... On pages without your plugin it works fine.

    Any way thanks for your effort!

    I removed the nk.pl button, but it didn't seem to change anything.

    As the caching solution I use DB Cache Reloaded Fix, but maybe I should change? I tried yesterday a bit both solutions, you suggest, but had some problems. I'll test again.

    Will let you know for sure, but it will take some time, as it's Saturday and my children need some attention ;-)

    Thank you very much! And have a nice weekend!
    Mateusz

  10. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    appendix... It seems, that after removing the nk.pl stuff, on pages with youtube lyte addthis pugin doesn't work... It's really strange, I'll have to analyzze it more deeply this afternoon.
    rgds,
    Mateusz

  11. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    it seems you have some weird issues going on there. as far as I know addthis works with wp youtube lyte, i'll test on my dev-blog (idem for sidebartabs) if I find some time today/ tomorrow.

    regardig caching: wp super cache creates static html of your blog, so it is different from the plugin you already use. autoptimize is yet anohter beast; it will combine & minimize js and css-files. w3 total cache combines the features from autoptimize and wp super cache and is considered the best allrond performance solution.

  12. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK. I tried again the w3 total cache. It doesn't work for me.
    I got the message:
    It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.
    It changed the .htaccess file, the file has required permissions, but it's breaking my page. If it is on, the page looks like without css file.
    I don't understand anything anymore. My service works on a good hosting server since allmost two years and till now there was the only one problem - it was a bit slow. I serve on the same hosting much more services - on joomla, on cmsms, on drupal, on ipboard and pure html.
    I'll try again a bit with autoptimze and wp super cache, but I had some reason to remove it after testing yesterday...

  13. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    And one more funny testing result... Since few day I tried to use the Backup Shceduler plugin from SedLex. This shouldn't influence the displlay o pages, but has some SL libraries used also for other plugins. And... when I turn on Backup Scheduler, youtube lyte doesn't show anything, but sidebarTabs starts to work properly. Does it makes any sense.

  14. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    "since few days", that's ... interesting, no, given the fact that you noitced the wp youtube lyte problem since a few days as well? maybe try to uninstall backup scheduler and the SL libraries?

  15. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Of course id did uninstall it. I just checked now, if there's any interference between them...

  16. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    there seem to be known issues with addthis that seem to be causing problems for wp yotube lyte as well. i'm trying to find a way around them now.

  17. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    can you download this new version of lyte-new.js and replace the one on your server with this one? who know this solves all your (pretty weird) problems :)

  18. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wonderfull! This solved really both (really weird) problems - with addthis and with sidebarTabs. Both of them work now. Thats amazing!
    Thanks a lot! It's really great!

    By the way, I asked some authors of other plugins for help (eg. w3 total cache), and don't have any response till now. You solved the problem so fast...

    Thanks again. May I do anything for you?

  19. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    great news! i'll put out 1.1.3 one of the next few days (with a thank you in the changelog linking to your blog).

    feel free to give feedback/ rating on the wp youtube lyte page on wordpress.org :-)

  20. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Of course I did rate and comment ;-)
    I've got one more question. Could you give me some "magic word" about what helped? I have a similar problem with one more plugin, which also stops working sidebarTabs and has some layout issues... I could pass something about your solution to the author of those plugin, maybe it could help him?

  21. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    well, I installed AddThis and saw there were issues. the firebug console complained about a javascript-function both me & the AddThis-guys use. I googled for "addthis getElementsByClassName" and found confirmation of the issue and then started updating my code to try to avoid the "collision" :-)

    hope this helps!

  22. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hi nocotytato;
    I have a newer version of lyte-min.js. Would you care to download & overwrite the one you're currently using (maybe make a copy of that one, just to be sure)?

    If all goes well I would release 1.1.3 tonight or tomorrow morning :-)

    frank

  23. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sure. Just give me please few minutes...

  24. nocotytato
    Member
    Posted 2 years ago #

    For me it great. It works perfectly, addthis and sidebarTabs as well. You can see it working here

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic