WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP YouTube Lyte
[resolved] Lazy Load issues (18 posts)

  1. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    The youtube pre-image doesnt load if a Lazy Load Plugin is used. The space for an image is in but no image itself.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-youtube-lyte/

  2. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Tha is ... Interesting. What lazy load plugin do you use? Can it be configured not to act on specific types of images?

  3. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    fyi: just tested with lazy load, no problem there, cfr. this demo-page.

    i'll be happy to test with another lazy-load plugin or to look into this problem on your blog (if you provide me with the URL, that is).

    if you want, you can also reach my on my futtta at gmail-address.

  4. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I have testet it with both plugins:
    - Lazy Load
    - jQuery lazy load plugin
    I provide it online now on
    http://bigbossdesign.de/scrum-in-der-praxis/
    You see two Youtube movies embedded. The first with use of Youtube Lyte, the second without.

    Must check if there are dependencies to other plugins. I suspect Cachify. Tell you soon my results.

  5. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    ok, i'm very curious as to who broke my plugin! ;-)

  6. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    don't know who's to blame, but all lyte-initiating javascript in the lyte-div is ... gone;

    <div class="lyte" id="WYL_0Nuj-GgEW6o" style="width:640px;height:480px;"><noscript><a href="http://youtu.be/0Nuj-GgEW6o"><img src="http://bigbossdesign.de/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" data-lazy-src="http://img.youtube.com/vi/0Nuj-GgEW6o/0.jpg" alt="" width="640" height="480" />Dieses Video auf YouTube ansehen.</a></noscript><script type="text/javascript"></script></div>

  7. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Woho, no Javascript?
    Maybe it is the plugin: Better WordPress Minify? I will try.

  8. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oops »Internal Server Error«? I'll be in touch later…

  9. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok I am in again.
    Seems, that compression/optimization tools dont like WP YouTube Lyte?

    Tried some Plugins:

    Cachify deactivated -> WP YouTube Lyte works
    Cachify active -> failure

    Autoptimize deactivated -> WP YouTube Lyte works
    Autoptimize active -> failure

    PS: Site runs now with Autoptimize

  10. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I use css-js-booster myself, no problem there. But if other optimizers remove the initializing javascript in the lyte-div, WP YouTube Lyte can't work, because it's ... javascript-initialized :-)

    Removing inline javascript in the body should be a no-go for optimizers, or at least an option that one can turn off. So I installed Autoptimize and behold, it has the option "Look for scripts only in <head>?". If you enable that, the inline javascript isn't removed and all is well.

  11. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey, I have followed your instructions and all is well. Thank you very much for your quick assists!
    All the best 4now!

  12. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    great!

    don't know if it was you who marked 0.9.3 as "broken" on wordpress 3.2 in the "compatibility"-box, but if so, would you care to adjust now that we've been able to solve you probs? and if it was not you, well, it would be great if you could confirm it works (and maybe even rate)? :-)

  13. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello you are right — voting and stars to be corrected — and on the way! 5 Star-Rating for support (but 4 stars for inline javascript?).

  14. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I can live with 4 stars ;-)

    But I see one small quirk on your blog; the transparency of the play-button is wrong. If you update wp-content/plugins/wp-youtube-lyte/lyte/lyte.css, replacing

    .lyte img {border:0px;padding:0px;spacing:0px;margin:0px;display:inline;}

    with

    .lyte img {border:0px;padding:0px;spacing:0px;margin:0px;display:inline;background-color:transparent;}

    That should be solved as well. I'll make sure that tweak makes it to the new version.

  15. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    Done and all great!

  16. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hi dubbelstein; the inlinve javascript has disappeared in version 1.1.0, so I'll have that 5-star rating now ;-)

  17. Dubbelstein
    Member
    Posted 2 years ago #

    OkeeyDokeeyy! Done—5-Star Rating and »Working with…«

    Special: what about Vimeo? ;-))

  18. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    thanks Dubbelstein! Vimeo is a problem as it would require me to change this plugin's name, but who knows, one day ... ;-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic