WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP YouTube Lyte
[resolved] httpv stops working (6 posts)

  1. craven222
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm not sure when it happened. But recently all my youtube videos stopped rendering.

    Like here;
    http://ablemagazine.co.uk/buyingguide/assistive-technology/

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-youtube-lyte/

  2. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    that's weird; i do see the "dummy player" on the URL you provided, and clicking on it starts the video as expected.

    some questions:
    * what browser do you use? any plugins that impact javascript & flash?
    * what do you see? the thumbnail? the thumbnail + controls?
    * if there is any lyte UI element; what happens when you click on it?
    * do you see an error message of some kind?

  3. craven222
    Member
    Posted 3 years ago #

    They seem to have magically fixed themselves. a plugin must've been over-riding them

  4. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    ah, ok! any idea which plugin, I would like to look into possible conflicts?

  5. craven222
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Futta,

    As soon as I clicked into my 'Deactived' plugin list I realised my mistake.

    The plugin I was using was 'WP-Obscure'

    This was a plugin I was testing for SEO purposes. Basically what it does is insert weird characters into the html of the text to confuse search engines. So it is completed expected for this to mess up your plugin!

    Thanks for the great plugin!

  6. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    ok, thanks for the feedback! enjoy wp-youtube-lyte and life in general ;-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic