WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-UserOnline
[resolved] After 2.8.1 update -problem in backend. (8 posts)

  1. tempor
    Member
    Posted 2 years ago #

    After the last update to Wp-Useronline 2.81 I receive this message in the backend instead of the usual one:

    Users:[MyUserName]%GUESTS_SEPERATOR%%BOTS_SEPERATOR%

    Best regards

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-useronline/

  2. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The problem is that older version of the plugin incorrectly used SEPERATOR instead of SEPARATOR as placeholders.

    Here's what you can do:

    1. Go to WP Admin -> Settings -> UserOnline
    2. Click on all the "Restore Default Template" buttons
    3. Click "Save Changes".

  3. PuNK DeSi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here
    I GOt [UserName]%GUESTS_SEPERATOR%%BOTS_SEPERATOR%1 Bot

  4. PuNK DeSi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yup

    in Settings Page
    in User(s) Browsing Site Section "Restore Default Template" fix the issue

    ThankS

  5. quagmire1973
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked like a charm. Thanks for the help!

  6. nberidze
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks.

  7. tempor
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked, thanks.

  8. Juffs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks - this fixed the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic