WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP to Twitter
Custom tweets wont be posted, default string is used (7 posts)

  1. ilikewp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    we're using this plugin for a long time and appreciate the work in it. But there is one issue we can't explain, so we hope to get some help here.

    We're having several authors (WP-Role: Author) and two Admins, including me (WP-Role: Administrator).
    All of us are filling out the box for a custom Twitter-message before publishing a post. Some of us are scheduling the post, some of us are publishing right away.

    But: Only my custom tweets are really posted. The tweets from other authors (including the second admin) are not recognized and the default string is used for the tweet ("New entry: ...").
    We are sure not using too long tweets (we decided to have a deadline at 124 characters, including tags and so on), we tried to publish manually and automatically.
    Perhaps it's important to know that I've installed the plugin - a hint why it's working for me?

    Thanks for your help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-to-twitter/

  2. Joe Dolson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the report - I'll check it out. If you could report this at my bug collector: http://www.joedolson.com/articles/bugs/, I'd greatly appreciate it.

  3. ilikewp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Done this right away, but there was no response or a status message - did you receive the bug report?

  4. Joe Dolson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yes, I did - thank you!

  5. Joe Dolson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This should be fixed in 2.3.15

  6. agis775
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    Congratulation for this plugin.

    I am also using it for several months with no problem.
    But since the last update (2.3.16), when I schedule a post there is no tweet.

    Best

  7. agis775
    Member
    Posted 2 years ago #

    It is ok now with the update 2.3.17

    Thank you

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic