WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Super Cache
Page breakes down since 1.1 (10 posts)

  1. job82
    Member
    Posted 2 years ago #

    Since the update the page breaks down. I tried to use the old version (1.0) again. That works. When installing the 1.1 again, the page breaks down again. There are just empty sites. htaccess Mode and PHP Mode. What can I do?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/

  2. KentUser
    Member
    Posted 2 years ago #

    I get this error message:

    WPTouch plugin detected! Please go to the Supercache plugins page and enable the WPTouch helper plugin.

    But that is on the plugins' page - and as I cannot see it, I cannot follow that instruction.

  3. chadrew
    Member
    Posted 2 years ago #

    You can add define('WP_DEBUG', true); to your wp-config.php, and then see what error your site gives you.

  4. job82
    Member
    Posted 2 years ago #

    Any Ideas about the empty-pages-problem?

  5. Donncha O Caoimh
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    job82 - Have you checked your PHP error logs? Tried the debug log in the plugin?

    KentUser - you can't see the WPTouch helper plugin in the Supercache plugins tab?

  6. KentUser
    Member
    Posted 2 years ago #

    The error message is all I got - the plugin page never opened up.

    I tried to deactivate the plugin but it would not allow this. I therefore deleted the folder in FTP view and reinstalled the plugin, then was able to deactivate it.

  7. job82
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, Problem resolved. It was the "Make known Users anonymus"-Problem.

  8. Donncha O Caoimh
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I fixed this in the dev version in case you need this feature: http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-super-cache.zip

  9. KentUser
    Member
    Posted 2 years ago #

    Many thanks - plugin reinstalled, tested and working fine.

  10. job82
    Member
    Posted 2 years ago #

    When using the dev-version, preload doesn't start. Or it just doesn't show the preloaded pages in the content-tab. The list is still empty. Any Ideas?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic