WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Stripe
Received unknown parameter: amount (2 posts)

  1. pblbsyl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have a production and development version of my site. In production, I can get WP-Stripe to work, but in development I get
    "Received unknown parameter: amount" when I submit to Stripe.

    I want to make additional modifications in development before moving to production, but I do not know why I am now getting this error message on submit in development.

    As far as I can tell, I have the same version of WP-Stripe installed (v1.4.6)and all of the settings are the same in production versus development.

    On Stripe.com my tokens on production look like this:
    /v1/tokens?key=pk_0K6vuhRK8MEh6QB2gLpXKjSF0JDXp&card[name]=Paige&card[number]=************4242&card[cvc]=***&card[exp_month]=1&card[exp_year]=2015&callback=sjsonp1347169591168&_method=POST

    My failing tokens in development look like this:
    /v1/tokens?key=pk_0K6vuhRK8MEh6QB2gLpXKjSF0JDXp&card[name]=Paige&card[number]=************4242&card[cvc]=***&card[exp_month]=1&card[exp_year]=2014&amount=100000&callback=sjsonp1347170981876&_method=POST

    Your help is appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-stripe/

  2. Noel Tock
    Human Made
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Quite awkward, I'll have a look when I get a chance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.