WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Social Blogroll
[resolved] Post Title and Date not Showing (5 posts)

  1. reubencollins
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've got the same question the rest of the noobs around here have: I can't seem to get the latest post or post dates to show.

    I've tried the answers given to everyone else asking this same question, but still can't get it to work.

    http://reubenscube.net/

  2. Erunafailaro
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hello,

    on the plugin-docu-pages I added a link to my wiki: http://wiki.weinschenker.name/feedreadingblogroll:start

    Everything you need is described in the configuration-section.

  3. reubencollins
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, but my question is in regards to troubleshooting when the configuration settings don't seem to have the intended effect. I have read the documentation, as well as the rest of the threads on similar topics, and it is still not functioning as desired.

    Any ideas?

    http://reubenscube.net.

  4. Erunafailaro
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I just made this screenshot from your blog:

    http://www.weinschenker.name/downloads/reubenscube.png

    I can see your blogroll with your bookmarks including their latest post-title and age of post.

    I am afraid your description of the error is a little bit vague for me. What exactly is missing? Please post a screenshot of all your settings from the plugin's admin-page, so I can see what you have done so far.

  5. reubencollins
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you for your response. It is working correctly now.

    What is perplexing is that I never changed any plugin settings between the time when it wasn't working and when it was...

    Maybe there is a delay on Google's end between when you sign up for the API key and when it starts working?

    Maybe I had a conflict with some other plugin I am using, and when I deactivated the other one, this one started working?

    I dunno, but it is working beautifully now. Thanks for the great plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic