WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP SlimStat
[resolved] The graph stop working with new version (23 posts)

  1. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have increase the memory allocated to 96mb and clean cash, but the graph not appear...

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slimstat/

  2. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you using WP SuperCache or CloudFlare?

  3. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    no supercache and no cloudflare

  4. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What about the other boxes? Do you see any content in there? Or you just get a blank page?

  5. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    The other boxes work normally. I see all the information but no graph

  6. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What operating system are you using? Browser? Have you tried with other browsers?

  7. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    With Safari not work, but i try with firefox and the graph work normally..... :((

  8. w3weaver
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue with Chrome. :)

  9. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    With Safari not work, but i try with firefox and the graph work normally

    One more reason to think it's something related to your browser, not the plugin itself ;) What version of Safari are you using? Please be aware that charts only work in browsers that support canvases (see plugin's description)

    I am having the same issue with Chrome

    Have you tried any other browsers?

  10. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    Safari is the 6.0 but with the previous version of SlimStat worked regular

  11. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I still believe it's the cache, especially since it's working fine on Firefox ;)

  12. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    surely the last update has changed something because before work

  13. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Well, if the update hadn't changed anything, what kind of update would have been? :)

  14. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    the problem occurred after installing it the version 2.8.3

  15. w3weaver
    Member
    Posted 1 year ago #

    No issues with FF or IE9. Just Chrome, and only since I updated today. :)

  16. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No issues with FF or IE9. Just Chrome, and only since I updated today. :)

    Have you tried deleting your cache in Chrome?

  17. w3weaver
    Member
    Posted 1 year ago #

    That worked! Thank you for your help.

  18. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you for reporting back! A vote for my plugin would be a nice way to say thank you!

    Camu

  19. w3weaver
    Member
    Posted 1 year ago #

    Absolutely no problem. Thanks again. And thanks for a fantastic plugin!

  20. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    with safari 6 not solved

  21. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    like magic everything is back to normal!!

  22. LukeForDuke
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just give my vote!

  23. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yeah, I had to call the Fairy Godmother, she always knows what to do ;)

    Thank you for your vote,
    Camu

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.