WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP RSS Multi Importer
[resolved] Displaying languages with accent (12 posts)

  1. Phil-P
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Thanks for this great plugin. I'd love to use it on my website but I have a problem with accent in the excertp being replaced by question marks symbols with the default template...

    Is there a way to fix that ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-rss-multi-importer/

  2. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll need to see what is happening to possibly fix this...can you give me a url where I can see this?

  3. Phil-P
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using the plugin on my sidebar....

    the site is normally in maintenance mode... i just made it live so you can take a look...

    http://dcf12.com/

  4. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok..first of all, it's not loading for me. Also, can you give me the url for the RSS feed that is creating the problem?

  5. Phil-P
    Member
    Posted 1 year ago #

  6. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok..well, that is not an RSS feed...that is an html page. The feed needs to at least be an acceptable feed, and at least will be seen as acceptable here:

    http://validator.w3.org/appc/

  7. Phil-P
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok... I know this is a bad feed but i did'nt choose it !!!

    That is the only one i found here... http://reseau-dcf.fr/

    I'll keep only the title... It's working fine like that...

    Thanks for your time !!!

  8. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok...if you find the plugin helpful, lease spend a moment and rate my plugin by going to
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-rss-multi-importer/

  9. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll consider this question resolved.

  10. slippers
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. Probably something to do with the character set?

    You can check out hte littje question marks here:

    http://www.acquisitie.org/sales-vacatures/

    Any ideas?

  11. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    if you give me the RSS feed you're using, I can see what characters is causing this...that is the only way I can find a solution.

  12. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This has been resolved in version 2.45

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.