WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Post Signature
[resolved] Help - I just updated and something went wrong! (8 posts)

  1. Kizzie86
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://kizzieskorner.com/back-from-sydney/#comments

    it is showing all this and I have no clue what it means! :(
    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/sistaqui/public_html/wp-content/plugins/wp-post-signature/wp-post-signature.php on line 53

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/sistaqui/public_html/wp-content/plugins/wp-post-signature/wp-post-signature.php on line 53

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/sistaqui/public_html/wp-content/plugins/wp-post-signature/wp-post-signature.php on line 53

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/sistaqui/public_html/wp-content/plugins/wp-post-signature/wp-post-signature.php on line 53

    Please help!!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-post-signature/

  2. Kizzie86
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is line 53 (I think)

    if(in_array($category->cat_ID, $current_signature['signature_exclude_cates'])){

  3. Kizzie86
    Member
    Posted 1 year ago #

    the amount of times its showing up seems to be relevant to the amount of categories I have selected so if one blog post has 4 categories etc showing up 4 times... another has 2 so its showing up twice please help!

  4. laurennicolelove
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the exact same error message too, and it does look like it appears for every category that a post is registered as well. Help?

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/laurenla/public_html/wp-content/plugins/wp-post-signature/wp-post-signature.php on line 53

  5. Soli
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for your feadback.

    to fix this warning, please save the config of the plugin on the setting page.

    please let me know if it works.

  6. Soli
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    v 0.1.7 is released, trying to fix this bug.

    please let me know if it works.

    Thank you.

  7. Kizzie86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Soli!! it fixed and worked by saving config!!! So glad it was a simple fix - thanks very much buddy!!! and thanks for your quick support!

  8. Soli
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ^_^

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.