WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Polls
[resolved] Problem with [poll id="x"] (10 posts)

  1. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    I'am trying to use the wp-poll on my posts, but it work only if I use the [poll id="x" type="results"], but I wan't the [poll id="x"].

    The "type="results"" make the results page by default, and without type=results it doesn't appear.

    Thx

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-polls/

  2. Naz
    Member
    Posted 3 years ago #

    It doesn't work for me either.

  3. ChrisG46
    Member
    Posted 3 years ago #

    Get a blank page when I click on edit . .

  4. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Blank page means your host is not allocating enough memory to php http://www.nerdgrind.com/increase-wordpress-and-php-memory-limit/

  5. Naz
    Member
    Posted 3 years ago #

    But what about the OP's problem? I'm having the same problem. Polls won't show up.

  6. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well, the polls show to me only if I set it to show the "results" first, so, people will see the result and only then click "I want to vote".

  7. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Altermann, I think you are using a caching plugin.

  8. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hmm, yes, I'am using it. So, the only way is deactivating the plugin?

  9. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Yeap, unless you are using W3 Toal Cache, you can set it not to cache WP-Polls MYSQL tables.

  10. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    lol, you'r right, it's working now ^^

    thanks.

    I was looking to solve this for a long time, never found the answer, haha. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags