WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: WP-Polls] A fix for adding polls in WPMU (5 posts)

  1. torx
    Member
    Posted 4 years ago #

    Using WP-Polls with WordPress MU wasn't working initially. When I added a new poll, it would bring me back to the parent blog's dashboard without adding the poll.

    The fix was to be more specific with the form action in the polls-add.php.

    Line 108 changes from
    <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?page=<?php echo plugin_basename(__FILE__); ?>">

    to
    <form method="post" action="<?php echo bloginfo('url').$_SERVER['PHP_SELF']; ?>?page=<?php echo plugin_basename(__FILE__); ?>">

    I haven't checked other functionality within the plugin, but this allowed me to add polls at least.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-polls/

  2. Lester Chan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeap, this has been fixed in the development version.Thanks for sharing =)

  3. coolnalu
    Member
    Posted 4 years ago #

    thanks for the tip

    couldn't change template either. added the bloginfo('url'). to all $_SERVER['PHP_SELF'] and worked.

  4. jess_sp
    Member
    Posted 4 years ago #

    I was getting a 404 error when creating a new poll, but I was using a regular wordpress. This happens because the plugin can't handle subdomains (actually, subdirectories).

    The solution you've suggested to WP MU also applies to regular WP. Thank you torx for sharing.

  5. Lester Chan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Get the dev version, http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-polls.zip it fixes all the forms =)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags