WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Piwik
[resolved] not creating sites (9 posts)

  1. leisegang
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have a multisite. and since updating to WP 3.4.1 from 3.3 my blogs have not been creating a new ID in my piwik database. so the last 30 or so blogs do not log stats.

    this is a problem because i have a toplist created from my piwik...

    the latest 30 blogs do ALL have ID 2 as their ID. this is wrong because that is my main site ID.

    how can i fix this. i have network activated the plugin with the wordpress one. not olugin manager or something else.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-piwik/

  2. leisegang
    Member
    Posted 2 years ago #

    found out 1 thing.

    using this link:

    http://site.com/wp-admin/network/settings.php?page=wp-piwik%2Fwp-piwik.php&tab=sitebrowser&wpmu_show_stats=2330

    i can create the piwik site in piwik. but its a bit of a large job to do this all day..

  3. braekling
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Did you try to reset WP-Piwik using the plugin's reset functionality? (Backup your WP DB first.) After resetting WP-Piwik it should try to reconfigure each blog if it's shown the first time.

  4. braekling
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did the reset functionality work? Or did you find another solution?

  5. leisegang
    Member
    Posted 1 year ago #

    it worked out sort off. i reset it but it didnt work out 100%. i hade to create avout 10% new in piwik.

  6. braekling
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You are sure these 10% were visited (or their stats were shown) between the day you reseted WP-Piwik and you created them manually?

    Did you create the missing sites using WP-Piwik ("sitebrowser") or Piwik itself?

  7. leisegang
    Member
    Posted 1 year ago #

    i used sitebrowser.

  8. Elliott
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is anyone else having this issue? On Multisite and non-multisite WP-Piwik isn't choosing the correct "Determined Site." The Determined Site is always the first site I ever added to Piwik.

    The site I install the plugin to never ends up showing up in Piwik - even after the reset talked about above.

  9. Elliott
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry - it just doesn't work with Admin auth key - has to be super user and then it works.

    Not sure why an admin auth key wouldn't work anymore, but it doesn't.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.