WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
[resolved] Photos not displayed after upgradation to Multi site Plugin (6 posts)

  1. pouryourheart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear sir,
    Our WP-album-photo-plus was working very very nice & to our satisfaction.
    We upgraded wordpress with use of Multi site Plugin.
    After that the gallery all commands & display are working fine but no image is available/ displayed.
    We have tried to reinstall but the problem persists.
    Please advise
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

  2. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You will have to move all the files and subdirs from:
    .../wp-content/uploads/wppa/
    to:
    .../wp-content/blogs.dir/1/wppa/

    I will add this info in the documentation.

    The conversion proc does not know about wppa, so it has to be done manually.

  3. pouryourheart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear Opajaap,

    As suggested by you, we have moved the files and subdir from
    ../wp-content/uploads/wppa
    to
    ../wp-content/blogs.dir/1/wppa

    But the images are still not visible.
    One important point- the file names and exact no. of images are shwon alongwith description also, but the image is not shown.
    We uploaded 1 images, it is shown O.K (in Kids album in our portal http://www.pouryourheart.com).
    You may please check up.
    When we upload zip file, the images are stored in .. /blogs.dir/1/wppa but again images are not visible.

    Please advise.

    Thanks

  4. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    One of the thumbnail photos is searched for here:

    http://www.pouryourheart.com/wp-content/blogs.dir/1/wppa/thumbs/1251.jpg

    Please check if the file is there and if so, change the filesystem rights (CHMOD 755) on the director(y)(ies).

  5. pouryourheart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear Opajaap,

    As suggested by you, after filesystem rights (CHMOD 755), slide show has started showing images, the details name & description has started. But no iamge in view mode. The name / description in view mode is visible but no image.
    You may check at
    http://www.pouryourheart.com
    Thanks
    Vijay Kumar Bamba

  6. pouryourheart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear Opajaap,

    Hurray,

    After reloading , as suggested by you, the photos have also starting showing.
    All problems sorted out.
    A BIG thanks to you for a wonderful, rich feature plugin and above all THE BEST SUPPORT OFFERED>
    Once again thanks
    Vijay Kumar Bamba

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic