WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
list of known incompatibles? (2 posts)

  1. deschnell
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I've got several plugins on my site, and I'm not able to get the WPPA+ images to show full size when I click on them. I've only got a draft saved right now, and don't want to release the link.
    but I've got two albums on the same page, with 'seperate' parent on the second, so I can show them in the same post, at two different locations.

    The thumbnails appear correctly - just a list of thumbs, without the green box thing describing the album. When I click on a thumb, it adds "?photo=1&occur=1" to the end of the URL, and basically just re-loads the post.

    I saw your comment about adding lightbox, which would be a large/time consuming endeavour - but I cast my vote for it. That said, I'm not sure how this system works. Hopefully it's a simple fix for me.
    contact me dwayne $ loklomedia * com if you want to see it in action. It is on http://www.loklomedia.com/blog/ - but the post isn't published yet.

    I didn't customize or modify any code from WPPA+

    list of plugins:

    AddToAny: Share/Bookmark/Email Button
    AdSense Manager - inactive
    AFC FLV-Player
    AFC Plug System
    Akismet
    All in One SEO Pack - inactive
    BotProof Captcha 2.0
    Cozimo
    Exec-PHP
    FeedBurner FeedSmith
    FeedStats
    Google Analyticator - inactive
    Google XML Sitemaps
    Hello Dolly - inactive
    Lightbox Gallery - inactive
    Target Blank In Posts And Comments
    Twitter Widget
    Ultimate Google Analytics
    Wordpress Automatic Upgrade
    WP Photo Album Plus
    WP Social Blogroll - inactive
  2. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    You do not need to set the albums as 'separate' to be able to use them the way you do. When albums are 'separate' they just do not appear in the generic album, the one you invoke by specifying just %%wppa%% without any other specs.

    You wrote:

    When I click on a thumb, it adds "?photo=1&occur=1" to the end of the URL,

    Please suply me the full link. I really need this info to analyze your problem. If you do not want to publish it here, send me a mail at opajaap@opajaap.nl

    Further: what version of the plugin do you use and what permalink structure do you use? See WP admin panel: settings -> Permalinks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic