WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
[resolved] Albuns Thumbnails not being displayed (4 posts)

  1. pfelberg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. First of all. Congrats for the plugin. Cheers!!

    Well, I have this site, full of albuns. I want a specific page to display ALL album thumbnais at once.
    I had already tried some simple coding, following the help text files and I actually had achieved the proper and desired result. Then, I decided to try something else and I just messed all of it.
    I had to restart from scratch, but the Albums. Now, no matter what I do, I can´t see thumbs on that desired page any longer. Just blank.
    The page is very simple and I added %%wppa%% on its body. Also, every album has no parenting whatsoever. They are linked thoug, each one, to his very own page where I can see each slideshow running just fine.
    Now I wonder why can´t I see their thumbnails on the "menu" page?
    What am I missing? Any help is appreciated. thank you!!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

  2. pfelberg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Weird....

    %%wppa%%
    %%cover=4%%

    for instance, works both on pages and posts.
    but

    %%wppa%% alone doesn´t work to grab all allbums parented as --none--

  3. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    %%wppa%% alone doesn´t work to grab all allbums parented as --none--

    This is most unlikely except when you have a server side caching program running. Such a program is most likely not capable of determing that you changed something within the photo albums system once a cached image of the page is created.

    Try de-activating any caching plugin.

  4. pfelberg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tks for your prompt answer, Opajaap.
    I am not sure what I did, again, but now everything is working.
    I was creating new albuns when I realized that those covers were, in fact, being displayed as they should, so I deleted old albuns and re-created them. They are all showing now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic