WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
[resolved] Album titles don't display in IE (7 posts)

  1. Mitchell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi -

    First, this is a great plugin and thank you!

    For some reason however, the album titles are not appearing when one uses IE as their browser. You can take a look at http://nyszetas.org/wordpress/photos?album=6&cover=0&occur=1.

    Any assistance you can provide would be appreciated!

    ~Natanya

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

  2. Mitchell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Actually, it appears more as though the names and links are hidden for some reason and one has to roll the mouse over them for them to appear. Help is still appreciated!

  3. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    There is something strange going on... Scrolling the page does display the text when it is near the bottom of the window

    What is your theme, and please try to deactivate all other plugins and try what happens then.

  4. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    However, i made a patch (006),

    Please re-install and check the rev. see here

  5. Mitchell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, I've re-installed and the album titles are appearing in IE, but now the alignment for the photo image and the title are off. This issue is being replicated when viewing in all browsers (Chrome, Firefox and IE).

    The theme that I'm using was one built using the Aristeer program.

    Thanks~

  6. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    You have the following in style.css at line 1608:

    .art-article img, img.art-article {
        margin: 7px;
    }

    This causes the problem.

    You can customize wppa_style.css at line 87 as follows:
    (adding margin:0;)

    .coverphoto-frame .image, .thumbphoto-frame .image {
        -moz-border-radius: 3px 3px 3px 3px;
        border: medium none;
        margin: 0;
        padding: 4px;
        position: relative;
    }

    This should fix it.

    For more info on customizing wppa_style.css see This page on my docs and demos site.

  7. Mitchell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks so much for all of your help. This definitely fixed the issue! Thanks again for a great plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic