WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-PageNavi
activate issue (6 posts)

  1. tpaolillo
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just downloaded the latest version of WP-PageNavi. I uploaded it to a clean copy of Wp and i get an error trying to activate the plugin. The error is: "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error."
    Im not sure what else to do.
    Thanks
    TOny

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pagenavi/

  2. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You can try deactivating other plugins and see if that helps.

  3. tpaolillo
    Member
    Posted 2 years ago #

    As i mentioned, it was a clean fresh install of WP 3.3.2

  4. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Oh, sorry. Well, that's very strange; it works fine for me, under the same conditions, so I'm afraid there's not much I can do.

  5. dspilka
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same issue, which just started happening today strangly. I had been using it on a multisite network with no problems for a while. Then I started getting the following error in my error logs a little while ago:

    PHP Fatal error: Class 'PageNavi_Core' not found in /path/to/wp-content/plugins/wp-pagenavi/wp-pagenavi.php on line 54

    That was causing a white screen everywhere. So I manually decativated it by renaming the wp-pagnavi directory. After that I was able to get into the WP Admin since that deactivates it. Then I tried to reactivate it and the message in the WP Admin just says it triggered a fatal error.

    I'm using version 2.82 with WP 3.3.2 and PHP 5.2.6.

  6. dspilka
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just an update to my post from yesterday. I tried again today to activate wp-pagnavi and now it worked network wide. I'm stumped. Wondering if it was cache related (W3 Total Cache). Strange!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic