WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Page Widget
[resolved] Amount of inactive widgets shown. (9 posts)

  1. VoutNL
    Member
    Posted 1 year ago #

    Currently i'm using the latest version of the module with the latest version of WordPress and it seems that not all of my inactive modules are loaded on an page inside the 'inactive area'.

    I prepare 'text' widgets on the widget page in WordPress and put them in the inactive area so i can use them multiple times on different pages. I have 11 inactive widgets now but the module only show 8.

    Any idea how this can be solved?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-page-widget/

  2. CarolineElisa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think I have the same issue, after adding more widgets to the inactive area.

    To see all the inactive widgets within Page widgets, I had to switch back to "Default (follow Widgets settings)" and so lose all my changes :(

    Hoping for a solution, or I will have to give up on using this plugin. Seems a shame, because it is just what I need!

  3. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Dear VoutNL and CarolineElisa,
    We are looking into this to see if anything relates to our plugin.
    Best regards,
    Tien[ Signature moderated. ]

  4. ntsasng
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear VoutNL and CarolineElisa.
    We were check this plugin again and it still work correctly.
    Sang - CodeAndMore.

  5. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    We will mark this as resolved.

  6. VoutNL
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem seems to be fixed indeed. I'll check it on the other installations also where i'm using this plugin. Thanks for bugfixing!

  7. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK great.

  8. CarolineElisa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks. I still have an issue, but as it is different to VoutNL's I will open a new post.

  9. Josh Levinson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I still have this issue - are you sure it was fixed?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.