WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Members
[resolved] Batch user activation does not work (6 posts)

  1. martin.krcho
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is what I did:

    1. go to page "WP-Members Users"
    2. filter only "Non Active" users
    3. select them all
    4. select "Activate" from the drop down of batch actions
    5. click Apply

    The selected users should get activated, but they don't. I tried couple of times with no success.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/

  2. Chad Butler
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Martin - thanks for pointing that out. Seems there was an invalid parameter in the top action dropdown. The bottom one was working though.

    The invalid parameter has been corrected so you can either redownload the whole package, just the wp-members-admin.php file from http://svn.wp-plugins.org/wp-members/tags/2.6.3/ or use the bottom action dropdown.

    Hope that helps.

    (You didn't happen to be the one who marked this release as broken on the plugin page http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/ ?)

  3. martin.krcho
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Chad,

    your fix works fine. Thanks a lot for that. I am afraid it was me who flagged the 2.6.3 release as broken. Is there any way to remove that? Are you going to re-release as 2.6.3 or roll the version to 2.6.4?

    By the way, great work on the plug-in, mate :)

    I have two suggestions in case you're doing any more development on it:

    • allow the terms and conditions to be URL, not just plain text
    • do not delete translation files (in lang folder) when updating the plug-in
  4. Chad Butler
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Glad that worked out. Actually, it's a very minor fix to 2.6.3, so we won't roll up.

    I believe that you can change your selection just by selecting "works" when you are on the plugin page. I don't think you can change it to unselected, though. I certainly would appreciate if you could change it (it generally leads to a barrage of support emails asking about upgrades).

    I like the suggestions - I actually do have on the project list changing the TOS to be set as a page. I'm not sure about the other issue. It's a good idea and I'll look into it.

  5. martin.krcho
    Member
    Posted 2 years ago #

    I changed it to "Works", so now you have 2 x "Works". Thanks again for the fix.

  6. Chad Butler
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags