WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Maintenance Mode
[resolved] White Screen (12 posts)

  1. Maxmalte
    Member
    Posted 2 years ago #

    After installation from 1.7.0 my blog shows a wihte screen.
    i have to delete the plugin!!!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-maintenance-mode/

  2. Frank
    Member
    Posted 2 years ago #

    Please check again, maybe i think, the svn was slower as your update and not all files was inside, thanks.

  3. D'artisan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same for me: "Fatal error: Call to undefined function is_plugin_active_for_network()"

  4. Frank
    Member
    Posted 2 years ago #

    please check again, works also fine; or send me the mail with error line of this error message. The function is onyl for multisite; do you have multisite aktive?

  5. D'artisan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nope, no multi-site active on mine. I tried clearing the cache (browser and content delivery network) several time but no joy. I'll give it another try in a couple of minutes and post an update. Thanks.

    [P.S. It's line 124 in wp-maintenance-mode.php:

    "if ( is_plugin_active_for_network( plugin_basename( __FILE__ ) ) )"

    ]

  6. Frank
    Member
    Posted 2 years ago #

    ok, in my line 124 is
    if ( is_multisite() && is_plugin_active_for_network( plugin_basename( __FILE__ ) ) )
    please update the plugin, i think the SVN is to slow, many files and i send all live. Its important for, that i send the readme.txt with version changes after ll other files.

  7. D'artisan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yep, replaced it and it's fine now.

    Thanks Frank, and thanks for an incredibly useful plugin!

  8. Frank
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for your feedback!

  9. amigoaldo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tanks also from me.
    I downloaded in a work directory theplugin and verified 124 line: it was correct.
    I reinstalled the plugin automatically. I works ok.
    Thanks for the plugin adn the support.

    Aldo

  10. Vivodia
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a white screen too.
    I verified the line 124 ... It's correct.

    The plugin still does not work for me. Here is the message I get when I try to activate it :

    Fatal error: No parent class available in /sites/laproducdejo.fr/wordpress/wp-content/plugins/wp-maintenance-mode/wp-maintenance-mode.php on line 186

    I'm running : WP 3.1.4

    Regards,
    Nicolas

  11. Frank
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for this hint; its not possible for me to check on all version, i check only on last stable and nightly build.
    I have fix this problem and release version 1.7.1
    I hope this works.

  12. Vivodia
    Member
    Posted 2 years ago #

    This works perfectly.

    Thank you for your nice plugin.

    I'm impressed by your timely response.

    Nicolas

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic