WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Lifestream2
Google+ ID doesnt work (8 posts)

  1. myspoon
    Member
    Posted 2 years ago #

    I follow the instructions to get my google ID and mine is a slightly different URL then mentioned. What I get is like this, (note I've removed a couple of numbers for privacy)

    https://plus.google.com/u/0/106951264133/posts

    I try using the 21 digit number as instructed and I get this error "Error fetching feed from http://plusfeed2.appspot.com/100569 (XML error: Mismatched tag at line 5, column 8)....

    The examples I've seen haven't had the /u/o/. Has Google changed their URL structures, does the google+ integration still work for everyone else?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-lifestream2/

  2. polarsouth
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem: can somebody help

    http://plusfeed.appspot.com/107065059823343244374/

    yields: "Error fetching feed from http://plusfeed2.appspot.com/100569 (XML error: Mismatched tag at line 5, column 8)

  3. Shelby DeNike
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry I have been busy with a bunch of other projects, I am trying to dedicate some time back into improving the plugins. I know in my initial testing Google+ was very hit or miss when it came to adding the Feed.

  4. Shelby DeNike
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Looks like they removed the plusfeed.appspot.com URL. I have corrected this and things should be working now with the newest 1.1.4 update

  5. superstargoddess
    Member
    Posted 2 years ago #

    It appears to be broken again, nodester isn't working.

    I get:

    There were errors with your request:

    Error fetching feed from http://googleplusrss.nodester.com/101581029594698971441 (A feed could not be found at )....

    <html><head><title id="title">503 - Application offline</title></head><body>

    <center><img src="http://nodester.com/images/rock

  6. kelleychambers
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same shit, different day... this has been going on for two months for me.

    There were errors with your request:
    
    Error fetching feed from http://googleplusrss.nodester.com/114992081407593163835 (A feed could not be found at )....
    
    <html><head><title id="title">503 - Application offline</title></head><body><br/><br/><br/><br/><br/><center><img src="http://nodester.com/images/rock
  7. Netizenxero
    Member
    Posted 2 years ago #

    It looks like the apps that convert the posts to feeds keep shutting down right?

    Found another one at appspot: http://highdn-plusfeed.appspot.com/

    Try this one maybe?

  8. Julian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic