WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Jump Menu
[resolved] Puzzle puzzle . . (5 posts)

  1. zondar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Like other users, I found this installed, activated, and appeared exactly as per the excellent screenshots - but clicking on a post in the dropdown does nothing at all.

    Woe - frustrating when these obviously-timesaving plugins don't work - it's a great idea to speed up the use of WordPress as a CMS.

    Using 3.3.1 on a very robust and well behaved WP install - not really willing to muck around disabling all other plugins etc.
    (The client won't pay !)

    Sorry jkrill.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-jump-menu/

  2. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Shoot. Sorry Zondar - wish I could fix it. But this doesn't happen for me.

    It sounds like it is probably a javascript error, which means it might be a conflict with jquery or something.

    if you can, do this for me:
    1. Use google chrome
    2. while the site is open in a tab, open the development tool in chrome (click on the wrench icon, then goto Tools->Developer Tools
    3. Load the WP admin area with WP Jump Menu enabled...
    4. Click the CONSOLE tab of the Chrome Developer Tool
    5. Try and work the jump menu, and if it does nothing, see if it doesn't throw any errors into the console in Chrome.

    If there are any errors - let me know exactly what they say.

    Thanks! I'll look through the code again and see if I can notice anything.

  3. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If you don't have time to do that... could you at least give me a list of plugins that you have activated? And the theme you are using (if it's public) and I'll troubleshoot using the same ones.

    Thanks!

  4. zondar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi jkrill,

    Thanks for very professional response - it's on a client's site
    so unfortunately I'll have to wait.

    Cheers.

  5. zondar
    Member
    Posted 2 years ago #

    @jkrill,

    I got back to that site and tested again - now works OK.

    The only thing changed that I'm aware of is PHP version on host has been upgraded. Or have you released an updated version in the meantime?

    A very handy plugin - the only mod that would make it PERFECT is
    to right-click on post or page > open in new tab ! !

    Thanks for the prompt.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic