WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Filebase Download Manager
Admin SSL (8 posts)

  1. 509tyler
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems that when I force the admin into SSL using
    define('FORCE_SSL_ADMIN', true);

    that the WP-Filebase Ajax no long retrieves the file list in the admin.

    Does anyone have a work-around for this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-filebase/

  2. 509tyler
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anyone else had this same issue? I thought this might be a browser based issue, but alas it is not. Forcing the admin to SSL makes the AJAX file browser (in the admin) break.

  3. 509tyler
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anyone else looking for this plugin to work while the admin is under SSL?

  4. Fabian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Never tested SSL with WP-Filebase. I just did and discovered that scripts and CSS are loaded neither.
    Found an easy fix:
    Edit wp-filebase.php, replace

    define('WPFB_PLUGIN_URI', str_replace(str_replace('\\','/',ABSPATH),get_option('siteurl').'/',WPFB_PLUGIN_ROOT));

    with

    define('WPFB_PLUGIN_URI', plugins_url('/',__FILE__));

    Fix will be included next release.

  5. 509tyler
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmm ... thanks for the followup. When I make this code change on Line 19 as you suggested ...
    FROM:
    define('WPFB_PLUGIN_URI', str_replace(str_replace('\\','/',ABSPATH),get_option('siteurl').'/',WPFB_PLUGIN_ROOT));
    TO:
    define('WPFB_PLUGIN_URI', plugins_url('/',__FILE__));

    ... then the WYSIWYG text editor no longer displays on the screen when editing pages or posts. When I switch back to original code the WSYIWYG editor DOES appear as expected.

    I tested this in BOTH https and http.

  6. Fabian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    With the code change, can you select a Post for File Browser in WP-Filebase Settings?
    And does the AJAX File browser work?

  7. 509tyler
    Member
    Posted 1 year ago #

    I will let you know.

  8. PhxStar
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for this Plug-in! I have been having problems with it as well. I have a VM test site that works with your plug-in. But when I set it up on my live site it takes over 2 mins for each page to load. With any browser. I have SSL running on my site and not on my VM test site is what I think maybe my problem.

    I get this error with chrome Developer tool.
    Failed to load resource
    https://lindencrestbilling.com/wp-content/plugins/wp-filebase/wp-filebase_css.php?rp=wp-content%2Fuploads%2Ffilebase&ver=0.2.9.23

    I did add the code you have on this post. It didn't change anything.
    I have to turn off the plug-in. My site is live now.
    Thank you,
    Steve

    plug-in Version 0.2.9.23
    WordPress Version 3.4.2
    Site: lindencrestbilling.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.