WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Featured Content Slider
Plugin installed but no slide in my blog (8 posts)

  1. hinocki
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all, I've putted this plugin in my blog http://www.allepadelle.it
    wordpress 3.4.2
    I've tried:
    - to deactivate and reactivate
    - to deactivate all other plugins
    - to use crome, opera, firefox and IE
    - to put in index.php and at the end of header.php
    unfortunately I can't see the plugin working

    Can you help me?

    Thanks in advance.
    Hinocki

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-featured-content-slider/

  2. Jason McCullough
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. I have tried this on multiple themes to see if it was just my theme that was not working. It does not work on any theme I install it with.

  3. Joshua Craig
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me too. Installed the plugin, editing the settings, height, and width, etc. Does not show up at all.

    If I get it to work, I'll let ya'll know.

  4. davethedrummer909
    Member
    Posted 1 year ago #

    the slider shows up
    but with no content for me

  5. kalamitt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I have similar problem. I did all settings (needed), but there is a no way to change blank field with grey frame (no content inside).

  6. marcelovs
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, the same problem the slider doesn't work, only display the text and picture from the last entry checked with "featured content slider option"

  7. marcelovs
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have this Error: TypeError: jQuery('#featured_slider ul').cycle is not a function. The plugin script "jquery.cycle.all.2.72.js" is loaded correctly. Maybe is the jquery version ¿?

  8. marcelovs
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, I found the problem (in my case) jquery is loading twice, one from "wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.3" and the other one from my theme "wp-content/themes/my_theme/js/jquery-1.3.2.min.js" I deleted the second one from header.php in "my_theme" directory, or simply you can comment the line ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.