WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Featured Content Slider
Broken Slider (8 posts)

  1. elamberton
    Member
    Posted 2 years ago #

    The content no longer slides through, but all featured items are displayed, overlaying the text on the page.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-featured-content-slider/

  2. Mladen Gradev
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem, all featured content images and titles shows up for a second or two when the site loads. I am using the latest version of WP 3.3 and the plugin is 2.4. My website is http://www.tsarevo.info Can someone help me with this?

    Screen shot: Link

  3. donty
    Member
    Posted 2 years ago #

    We have a site doing the same, a second feature post seems to appear superimposed on the main page text under the slider. It seems to end after the slides rotate but the first landing looks really poor for a visitor who wont wait on the home page.

    Need a solution pretty quickly, can't leave it like that long!

  4. laptophobo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Similar problem. After upgrading WP to 3.3.1 the slider images have disappeared. I can see that the slider is in place (the toggle buttons are displayed) but the images don't show.

  5. Mdn_Pro
    Member
    Posted 2 years ago #

    what should we do with this problem...I have the same problem :(

  6. donty
    Member
    Posted 2 years ago #

    We found a clash with another plugin that essentially slowed the slideshow plugin to a crawl.

    The slides were loading and showing all at once before the code started to manipulate the content so they all listed below the slideshow frame. Eventually the slide show would load and work, but it took minutes!

    We disabled all other plugins and it started working, then started pulling them back in one by one till it died again, to identify the clashing plugin and replace it with something else. Now all works fine, I suspect there are many potential causes of problems - but the process of plugin isolation is a good place to start.

  7. ramblingego
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I have the same problem, tried disabling all plugins and re-activating them. Did not solve the problem, not able to identify which is the conflicting plugin. Can anyone let me know please.

    Regards
    Asif

  8. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 2 years ago #

    Please post your own topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic