WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Facebook Open Graph protocol
[resolved] Thumbnail fail (3 posts)

  1. andrewwahba
    Member
    Posted 2 years ago #

    hey,

    I'm not sure if this is the right place or not, but I thought i'd ask. I've been struggling for a couple weeks as my urls stopped posting the thumbnail when put up on my facebook page. This only happens for embedded videos. Photos are fine. I am using All in One SEO Pack 1.6.14.3 and Open Graph protocol 2.0.2. I have searched the forum and saw a few other posts with similar problems, but the solutions did not work for me.

    I am getting a Parser Mismatched Metadata error from the facebook debug.

    http://Www.truetravellers.org is my site.

    If anyone has any ideas i'd greatly appreciate it.

    Thanks for your help.

    Let me know if a better description is needed and I will take a crack.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-facebook-open-graph-protocol/

  2. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

  3. andrewwahba
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for checking Chuck.

    It works fine for the main thumbnail and photo thumbnails in posts, but it doesn't load a video thumbnail when one is in a post.

    http://developers.facebook.com/tools/debug/og/object?q=http%3A%2F%2Fwww.truetravellers.org%2Fmamahope-another-great-video%2F

    http://www.truetravellers.org/mamahope-another-great-video/

    Any ideas?

    thanks again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic