WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Facebook Open Graph protocol
FB preview not working with v.2 (5 posts)

  1. dharma.arte
    Member
    Posted 2 years ago #

    Since the update to version 2.0 (which happened simultaneously with the upgrade of WP to v. 3.3.2), links are not displaying properly on our fan page (only the actual link address appears on FB). However, if I post the link using a service like Postcron (http://postcron.com/en/), Postcron is able to get the thumbnails and infos (and they display properly when the post is published). "Likes" on the blog are being displayed only with the link address too.

    Our sites addresses (both use the plugin): http://blogs.dharma.art.br/ and http://magazine.dharma.art.br/.

    Any suggestion for this? Many thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-facebook-open-graph-protocol/

  2. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    never used postcron but facebook uses the URL of the content to pull so if postcron messes with that then that's why it wouldn't be posting right. That's not a plugin issue.

    As for blogs.dharma - Are you using an SEO plugin with the home meta description filled out? If not do you have the site description set in general settings?

    As for magazine.dharma - I notice you're using All In One Seo and yet the title isn't pulling is a minor but with how aioseo works w/ the way we filter that data. That issue should be fixed today when we push the new patch.

  3. dharma.arte
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks.

    I've forgotten to mention: with the previous version we were not having any problem, for a long time (in the past we had problems on FB occasionally).

    Postcron doesn't change the urls or anything on the site, as it's an external site grabbing data from sites (not a plugin or anything we've installed). I've only mentioned that because Postcron is being able to grab the infos and thumbnails; FB is not: if I paste some link on Postcron website, the thumbnail and title is displaying correctly. You may notice on our FB fan page that we've been posting through Postcron or FB photos, to avoid the "link only" issue.

    Hopefully this helps.

  4. dharma.arte
    Member
    Posted 2 years ago #

    An update: for now I've deactivated the plugin, as even after the latest update name and thumbnails were not displaying on FB. With the plugin deactivated it's ok.

  5. newhotelus
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi .. when I active plugin WPFBOPG, the op description is not match with my all in one seo description, How to Fix it ?

    The facts, in one of my blog, the description WPFBOPG is match with my blog description (all iin one seo plugin), BUT in another blog the description is not match, although both of blogs use same theme.

    Please, give me advice and suggestion to resolve this issue ..

    Thankx

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic