WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Deploy
Wrong path being set for css and links (2 posts)

  1. barthook
    Member
    Posted 3 years ago #

    We set each one of our developers up with their own subdomains on our dev server (ie jsmith.dev1.ourcompany.local, bmarley.dev1.ourcompany.local). We then also set these "Server Names" up in the wpDeploy settings.

    This is when we seem to run into our problem. When we visit one of the developers subdomains for testing we get and incorrect path for the css, permalinks, etc. It doubles up on the name:
    http://jsmith.dev1.ourcompany.local/jsmith.dev1.ourcompany.local/wp-content/themes/twentyten/style.css

    Am I doing something incorrect?

    Thanks in advance. I am very excited about the possibilities of this plugin and look forward to making it a part of our development process.

    Bart

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpressdeploy/

  2. nedsbeds
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Bart,
    First, apologies for the lateness in reply. This is my first plugin and I hadn't subscribed to the forum.

    Would you mind sharing what you have entered as the WP_SITEURL and WP_HOME? These should have an http:// in front of them and have everything up to the /wp-content/.....

    e.g. "http://www.exampledomain.com"

    That's great that you would like to use it in your development process. I have a number of changes planned as a result of using it in the development team I lead but it would be great to get others input as well.

    Nick

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic