WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Cycle
Broken (4 posts)

  1. teksolgreg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Once a link is added to one image and updated, all the images disappear and the images published are gone. Not sure how to repair a plugin, but any advice would be greatly appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cycle/

  2. sallyE
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Teksol Greg,
    I'm wondering if you have a problem with the WordPress version and this plugin's compatibility to WordPress 3.1.4. If you're like me, you have the up-to-date WP 3.3.1. I'm having problems as well, though not a complete disappearing act. My images are cut off width-wise, but the height is OK. I'm going to look for another plugin.

  3. agoranet
    Member
    Posted 2 years ago #

    We are having a similar issue... WP 3.3.1 and WP-Cycle 0.1.12

    If one administrator uploads pictures, they can see the list of images in admin and the slideshow works for them. But others see a blank slideshow and to other administrators, it looks like no pictures have been uploaded.

    If admin #2 uploads an image, everyone sees the new slideshow. If admin #1 adds an image... the whole slideshow disappears again.

    The images are still on the server but the db record that holds the info about what images are in the slideshow is reset.

    It sure acts like some kind of caching issue but results in any new upload wiping out the whole slideshow.

  4. iconimagery
    Member
    Posted 2 years ago #

    Similar problems here. I just updated to WP 3.3.1 and now the WP-Cycle plugin doesn't edit correctly. Images show in the slideshow, but I can't see anything in the settings menu. So I can't change or update anything as the page is just a big blank. I can remove images from the wp-content/uploads/05 folder, but then it just shows a "?" instead of an image. I have sent a support question to the author Nathan, but no reply so far. Of course my client is ready for their site to launch, and I am stuck waiting, and waiting, and waiting for a response.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic