WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: WP-Cumulus] conflict with 'Kimili Flash Embed' plugin (8 posts)

  1. percentjuice
    Member
    Posted 5 years ago #

    WP-Cumulus and my Kimili Embedded Flash piece will not display simultaneously. I have great sadness now.

    Kimili Flash Embed 1.4.2
    Wordpress 2.6
    WP-Cumulus 1.13

  2. Roy Tanck
    Member
    Posted 5 years ago #

    Can you tell me what you do see when you try to use both at the same time? As far as I can tell, Kimili also uses the SWFObject library, and I've successfully used multiple instances of SWFObject on the same page before. Perhaps we're both suing the same variable names or something...

    (also, your website appears to have a few markup errors, something SWFObject really objects to)

  3. percentjuice
    Member
    Posted 5 years ago #

    of course I can, and thank you.

    When both are activated, the Kimili-embedded Flash piece on the home page does not appear. WP-Cumulus appears.

    If you can give me more details the markup errors: I don't expect a full list but just an example and how you went about locating them.

  4. Roy Tanck
    Member
    Posted 5 years ago #

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fpercentjuice.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

    It doesn't show any errors right now. Did you change anything since my last post? There were XML parsing errors. Those can cause SWFObject to fail. The SWFObject code used by Kimili looks like it shouldn't any trouble (it uses inique names and such).

  5. percentjuice
    Member
    Posted 5 years ago #

    hi.

    since your first posting I fixed two unclosed div tags. those didn't seem to affect the issue though. i left the error up so you could view it: percentjuice.com

    thank you again sir.

  6. percentjuice
    Member
    Posted 5 years ago #

    going to remove the error from my site. let me know if you do need to see it.

  7. jqb2000
    Member
    Posted 5 years ago #

    Can you guys help me get kimili's plugin working? It doesn't appear on my homepage correct. In addition, it doesn't show up on any other pages.

    jqb2000

  8. percentjuice
    Member
    Posted 5 years ago #

    Assuming you have WP-Cumulus activated, and deactivating WP-Cumulus isn't the solution you're looking for, you have the issue I have.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic