WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: WP-Cumulus] Breaks blog in IE 7 & 8 (3 posts)

  1. leecraven
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don't know why but my blog will not load in IE - I'm so glad I just out of boredom decided to check out my blog in IE (I'm a FF user) and when I visited only half of the very first post loaded. I don't know if it's this plugin or my theme, but disabling it removed the error and the site now works in IE 7 & 8 but without wp-cumulus.

    The only thing I was able to find in the IE Built in Debugger was:

    document.getElementById("StartMenu").style.left = "-1000px";

    my blog is http://blog.crazycraven.org

  2. Roy Tanck
    Member
    Posted 5 years ago #

    Your blog has a lot of markup errors that SWFObject doesn't handle well. You really should correct them (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fblog.crazycraven.org%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0), but you might also try WP-Cumulus' compatibility mode, found under 'settings->wp cumulus'.

    (P.S. you most recent post is about why we don't like IE, well, this is one reason...)

  3. FenyX
    Member
    Posted 5 years ago #

    I had problems with markup problems too. Some are caused by WP plugins that generate wrong syntax and I don't know how to modify it as I'm a total noob in PHP. I surely need to do more researches to solve this. Anyway, I didn't remember the compatibility mode of WP-Cumulus, but now all is working fine. I know that it's not the best solution, that it's best to fix markup errors. But at least I wanted it to work in any browser and now it does. Thank you for this cool and reliable plugin. ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic