WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Cufon
[resolved] I added the right fontname to the replacement code, but nothing happens (4 posts)

  1. mbzo2006
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK, so I added the right fontname to the replacement code, but nothing happens.

    Try to open the fonts .js file and change the Fontname into one single word or delete the spaces in the name! Example: Original MyFont.js: Cufon.registerFont({"w":200,"face":{"font-family":"Arial Black Extended"� Changed: MyFont.js: Cufon.registerFont({"w":200,"face":{"font-family":"ArialBlackExtended"�

    OK, so I did that already. Still nothing. Now what?

    Btw - The Vegur default font works fine BUT it has no accents or "Latin Supplement" characters (basic requirement for Spanish, French, and bunch of other languages) - unfortunately.

    Help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cufon/

  2. csigncsign
    Member
    Posted 2 years ago #

    same at me, don't work at all!

  3. mbzo2006
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok so i got a Helvetica Font working now. But when i style headings <H> tags to show UPPERCASE letters, the tops of the helvetica font gets cut off. Is that a Cufon font problem? How do i fix that?

  4. mbzo2006
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok so it was a css issue - fixed by adding extra padding 2px top and bottom of the H class.
    Some fonts seems to work and others don´t. get your flavor here: cufon.shoqolate.com/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags