WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Better Emails
[resolved] Lost password e-mail is unformatted and omits link (5 posts)

  1. kitkor
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using WordPress in conjunction with s2member. The lost password function (http://www.nasarracenia.org/wp-login.php?action=lostpassword) sends an e-mail like this:

    Someone requested that the password be reset for the following account: http://www.nasarracenia.org Username: kitkor If this was a mistake, just ignore this email and nothing will happen. To reset your password, visit the following address:

    It is unformatted with no new line characters or html. Worse, it completely omits the link. My wp-login.php "retrieve_password" looks normal and I have not altered it. Any ideas? Where do I go to fix this?

    WP Better Emails, as promised, fixed the sender name and sender e-mail, but the lost password e-mail was still unformatted (no html wrapper came through from WP Better Emails) and the link to reset a user password was still absent. E-mails are going to gmail.

    Is my install (3.3.1) somehow stripping all html from e-mails? I had a similar problem with the welcome e-mail, but the s2member plugin allows you to edit the content of the e-mail, so I added br-tags to add line breaks.

    Any help would be appreciated!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-better-emails/

  2. kitkor
    Member
    Posted 2 years ago #

    Bumping this in the hopes that someone might see it. (I'll only do this once to avoid being annoying. I am a bit desperate since I can't figure this out on my own.)

  3. nlemoine
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi kitkor,

    Your problem may come from another plugin or something else. I tested the s2member on a clean 3.3.1 install with my plugin (WP better Emails) and all emails sent are perfectly fine (registration, lost password).

    Try desactivating some plugins that might interfere with emails.

  4. nlemoine
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hum, I just tested live on your website and everything looks just right !

  5. kitkor
    Member
    Posted 2 years ago #

    ArtyShow,

    Thanks so much! I went through and cleaned up my other plugins. That must have been the source. I had been trying out different login plugins and they must have been conflicting.

    All is working now and I'm really pleased with your plugin. Thanks for the help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic