WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Ajaxify-Comments
[resolved] Don't see new comment until refresh (7 posts)

  1. Max Pen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey,

    Everything works perfect but I don't see the new comment I just made until I refresh the page.

    Is this normal?

    I tested it out here: http://www.interviewedyou.com/big-interviews/117-interview-with-terry-harvey-web-and-graphic-designer/

    Regards,
    Matt.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-ajaxify-comments/

  2. janjonas
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Matt,

    Thanks for your comment. Could you please turn on the debug mode (you find the option on the plugin's settings page in the WordPress admin) and send me the debug output of the console?

    Regards,
    Jan

  3. janjonas
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok, me again.

    I think I found the problem: The option "Comments Container Selector:" is set to the default value "#comments" and on your page this is the headline element "4 Responses to #117 Interview with Terry Harvey web and graphic designer".
    The WP-Ajaxify-Comments plugin refreshes the content of this element after a comment has been posted and in your case refreshing the headline does not refresh the comments.
    Could you please try to set the option to "#comments-list" and try it again? I think this is the option that could work in your theme.

    Thanks
    Jan

  4. Max Pen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Jan,

    Thanks for the reply what you told me to do fixed it indeed!

    Thanks a ton! this is now solved.

  5. janjonas
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for your feedback. Great to hear that your problem is solved :)

  6. nirmaaan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, Thank you very much for the plugin. I have been looking for something like this for a long time. Unfortunately, I ran into some problems.
    I have installed the plugin and ran it in debug mode, leaving all the entries blank as default. When submitting comments, the page still reloads following a pop-up message that the page is reloading. There are no other error message, neither on the page nor on the debug panel. I would be ever so grateful if you could please give some advice.

    This is the site where the plugin has been installed:
    http://www.nirmaaan.com/blog

  7. nirmaaan
    Member
    Posted 2 years ago #

    and I am using wp-3.4.1 and the theme used to be ad-clerum although it is heavily modified.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.