WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: wordTube] Videos won't play anymore!! :( (1 post)

  1. Sarahe
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi!
    I've been using wordTube for a few months now without any problems. I recently added some excerpt creating plugins and saw that it wasn't working anymore, so I chopped and changed and ended up with a combo of 2 excerpt plugins (Advanced Excerpt and Post Teaser) the wordTube vids were working fine after this.
    I then update my Yet Another Related Post Plugin to the most recent version and found they weren't working. So I deactivated it. Still wasn't working. So I rolled back to the orginal version YARPP I had, and it still won't work. So I deactivated both of the excerpt plugins, one at a time, then both at once. To find that the videos within the posts still won't play.

    I can play them within the "manage -> wordTube" area, using the playlist located at the bottom of the management area. but they won't play in the posts. I have a custom image that is displayed until play is pressed and even that doesn't come up.

    Anyone have any ideas?
    Should I roll back to old wordTube?? I don't remember recently upgrading it. I know I've only done the YARPP and the excerpt plugin changes/additions.

    HELP PLEASE!! I post video 3 or 4 times a week so need to be able to put them up now!!

    IF no one can help with wordTube are there other similar plugins out there? I have searched but can find none!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags