WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress.com Stats
[resolved] date and time used incorrect (13 posts)

  1. larryb44
    Member
    Posted 3 years ago #

    The date and time shown for my stats is UTC+3. It should be UTC-8. I cannot find a way to change it. Problem has existed for 3 days now...ever since the system failure.

  2. westdavies
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the same problem. Hope someone can help.

  3. cravenmaven
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hm, I'm having the same problem, I don't know if it's always been like this as I only downloaded the plugin last week and noticed the error about 3 days ago.

    It will say I have stats for tomorrow..when tomorrow hasn't yet arrived! It also says my stats are working at UTC+3 which is not my timezone.

    I tried rechecking what time I have my blog set at and it's fine..not sure how to fix this one. Any info would be much appreciated!

  4. Please try setting your blog to another timezone in the Settings section of your Dashboard, then set it back.

    Was there any improvement?

  5. larryb44
    Member
    Posted 3 years ago #

    Did that and it appears to have worked however for the last several days the time and day have been shifting every few loads and the data has been inconsitant with the graph. It's a wait and see at this time.

  6. cravenmaven
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks James - tried it and it looks like it is now working.

    Cheers
    cm

  7. You're welcome!

  8. westdavies
    Member
    Posted 3 years ago #

    Seems to have worked for me now. Thank you.

  9. cravenmaven
    Member
    Posted 3 years ago #

    Unfortately just logged back in and its reset the stats to UTC.

    Had to go in again and change time zone then change it back to take effect...there has to be a permanent fix to this??

  10. Hm, that's definitely a problem then. Please contact us via http://en.support.wordpress.com/contact/ about this.

  11. larryb44
    Member
    Posted 3 years ago #

    I had to reset the timezone again last evening and we'll see if it makes any difference. The problem I noticed was that the graph was way out of line with the data (as if it was operating on a different timezone) but the data was still correct. The timezone at the bottom was the correct one but I reset it anyhow and the chart came into line with the data.

  12. larryb44
    Member
    Posted 3 years ago #

    3 days now and it's been working OK.

  13. cravenmaven
    Member
    Posted 3 years ago #

    same here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags