WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress.com Custom CSS
[resolved] only saves every 2nd time I click on save stylesheet (8 posts)

  1. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    running this on a multisite installation. I have network activated this plugin.
    as I said in the title: only saves every 2nd time I click on save stylesheet. the first time you try and save a piece of CSS it reverts to the default one it ships with. the second time you save it works. from then on it seems to save every time !?

    http://wordpress.org/extend/plugins/safecss/

  2. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh and another issue is that the items saved by this plugin do show uo in one of my global feeds from a multisite installation. what should I filter this global feed for so that they do not show?

    example feed link: http://zice.ro/sitewide-feed/
    example css entry that should not be in the feed is:

    <item>
    <title>safecss</title>
    <link>http://stefanstoica.zice.ro/uncategorized/safecss/</link>
    <comments>
    http://stefanstoica.zice.ro/uncategorized/safecss/#comments
    </comments>
    <pubDate>Tue, 03 May 2011 17:20:35 +0000</pubDate>
    <dc:creator>ovizii</dc:creator>
    <guid isPermaLink="false">
    <![CDATA[ http://stefanstoica.zice.ro/safecss/safecss/ ]]>
    </guid>
    <description>
    <![CDATA[ .textwidget { text-align:center; } ]]>
    </description>
    <wfw:commentRss>
    http://stefanstoica.zice.ro/uncategorized/safecss/feed/
    </wfw:commentRss>
    <slash:comments>0</slash:comments>
    <media:content url="http://www.gravatar.com/avatar/4867dfea4b564769afe98ac1a1c0ff2b?s=96&d=http%3A%2F%2Fwww.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D96&r=G" medium="image">
    <media:title type="html">ovizii</media:title>
    </media:content>
    </item>
  3. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    anyone using or supporting this plugin?

  4. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello Automattic?

  5. RavanH
    Member
    Posted 2 years ago #

    It seems to be a little bug.

    The plugin actually saves on the first time but it simply does not show right away. Refreshing the admin page after save should show the first save actually was done correctly...

  6. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks for the update, any idea on my second post up here in this thread?

  7. Ovidiu
    Member
    Posted 2 years ago #

    the problem with things showing up in my feed is related to my plugin that creates this specific feed. I will modify it to exclude this custom post type created by this plugin.

  8. Jason
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've got a similar issue - except it doesn't save anything at all. Are there some permission requirements or anything?

    The revisions are all just blank.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic