WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Undefined property: WPSEO_OpenGraph::$facebook_plugin (7 posts)

  1. itinerant
    Member
    Posted 1 year ago #

    WP SEO: 1.2.8.5

    Not very important but on a site that is not using the facebook pluginm the new version of WP SEO puts out:

    Notice: Undefined property: WPSEO_OpenGraph::$facebook_plugin in /home/findyour/public_html/testzone/dev-fydwd/addons/wordpress-seo/frontend/class-opengraph.php on line 40

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. davemac
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you uncheck 'Add OpenGraph meta data' in the Social options of the plugin, this will stop the notice.

  3. bobbingwide
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I got the same message when I clicked on the XML Sitemap link on a brand new install. Clicking on the link is supposed to display the XML sitemap... but I hadn't yet clicked on Save so the sitemap hadn't been created. The Undefined property message was displayed on the subsequent 404 page. Given that the default is for the XML sitemap button to be checked perhaps there should be some logic to create the XML sitemap before the page is first displayed... so long as the XML sitemap option is not yet set.

    The XML sitemap problem is a separate problem. I still needed to deselect the checkbox to remove the message.

  4. lil_bugga
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the "Notice: Undefined property: WPSEO_OpenGraph::$facebook_plugin in" message even having done as davemac says and unticked the "Add OpenGraph meta data" box.

    Anyone got any ideas?

  5. itinerant
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, his suggestion worked fine for me.

    Do you have the same line number (40 in class-opengraph.php) or is it from a different place?

  6. lil_bugga
    Member
    Posted 1 year ago #

    It says
    "Notice: Undefined property: WPSEO_OpenGraph::$facebook_plugin in /home/fhlinux128/a/aprilkelley.org.uk/user/htdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-opengraph.php on line 40"

  7. lil_bugga
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just updated to Version 1.2.8.6. Now with "Add OpenGraph meta data" selected or unslected I don't see this message. To anyone still having issues I suggest trying the update

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.